Industriële vloersystemen

Group BRS is gespecialiseerd in industriële gietvloeren en vloersystemen. Als totaalspecialist nemen wij uw volledig project van A tot Z over en dit met het oog op de maximale continuïteit van uw onderneming. Wij zorgen voor de nodige technische bijstand en ondersteuning en zoeken naar de meest geschikte oplossing.

Naast algemene industriële vloersystemen kan BRS Industrie beroep doen op haar jarenlange ervaring in de voedingssector
Flexibele planning in functie van uw onderneming
Zowel chemisch als mechanisch belastbaar
Conform HACCP norm
OFFERTE FORMULIER

Vraag een gratis offerte

Bedankt voor uw offerte aanvraag. We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis!

Waarom gietvloeren in de industrie?

Onze industriële gietvloeren vormen een naadloos oppervlak met zeer hoge technische eigenschappen en een mooi design. Het systeem hardt uit tot een slijtvast, sterk en duurzaam geheel.

Deze gietvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en bestand tegen de meeste chemicaliën. Afhankelijk van de toepassing en het design bieden wij verschillende oplossingen aan. Zo voldoen we bij elke sector aan de eisen.

Ja, dat wil ik

Soorten gietvloeren

Een Polycarbamide gietvloer heeft een zeer korte droogtijd, is zeer flexibel en bestand tegen vlekken en chemicaliën. Ideaal voor de voedings-, retail- en ziekenhuissector.

Epoxygietvloeren zijn zeer populair voor industriële toepassingen door hun slijtvastheid en vloeistofdichtheid. Ze zijn ook beschikbaar in antislipuitvoering.

PMMA gietvloeren zijn extreem sterke gietvloeren. Eens uitgehard biedt dit een naadloos, onderhoudsvriendelijk en duurzaam geheel.

Een PU-gietvloer is elastisch, zeer impactresistent, comfortabel en combineerbaar met vloerverwarming. PU-gietvloeren worden daarom veel toegepast als design gietvloer in winkels of kantoren.

Ja, dat wil ik

Hoe gaan we te werk?

1

Na een eerste contact komen we graag alle mogelijkheden voor uw project bespreken.

2

Meten is weten. We laten niets aan het toeval over en baseren ons op een grondige opmeting.

3

Zo bieden we een optimale oplossing rekening houdend met uw budget.

4

Onze vakmannen gaan zorgvuldig te werk om de totaaloplossing uit te werken.
Neem contact op

Onze recente gietvloeren realisaties