Anti-graffiti reiniging en coating

Group BRS is gespecialiseerd in het beschermen van openbare gevels en publieke gebouwen. Wij bieden een beschermende en duurzame anti-graffiti totaaloplossing voor uw stad of gemeente.
Onzichtbaar
Onschadelijk voor mens en milieu
Langdurige bescherming
OFFERTE FORMULIER

Vraag een gratis offerte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong.

Waarom graffiti coating?

Onze anti-graffiti coatings zijn uitermate geschikt om snel en efficiënt publieke en openbare werken, poorten of voertuigen te beschermen tegen graffiti. Deze unieke coatings bieden een effectieve bescherming tegen elk type graffiti op beton, steen, hout, metaal of gelakte ondergronden.

Ja, dat wil ik

Graffiti verwijderen

Graffiti is een hardnekkige soort verf die blijvende schade aan de ondergrond kan veroorzaken. Een eerste manier om graffiti te verwijderen, is de gevel te reinigen met hete stoom. Deze methode is milieuvriendelijk, omdat er geen chemicaliën aan te pas komen. Daardoor wordt de ondergrond ook niet belast.

Wanneer de stoom niet effectief genoeg is, kan je ervoor kiezen de graffiti te verwijderen met een reinigingsmiddel. Dit product wordt rechtstreeks met een borstel op de gevel aangebracht, trekt in en wordt dan onder hoge druk afgespoeld met water.

Als laatste kunnen we graffiti verwijderen door de buitenmuur te zandstralen. Water wordt dan vermengd met perslucht en een straalmiddel, zoals zand. Tenslotte wordt het mengsel op de gevel gespoten zodat het bovenste laagje als het ware weggeschuurd wordt.

Ja, dat wil ik

Hoe gaan we te werk?

1

Na een eerste contact komen we graag alle mogelijkheden voor uw project bespreken.

2

Meten is weten. We laten niets aan het toeval over en baseren ons op een grondige opmeting.

3

Zo bieden we een optimale oplossing rekening houdend met uw budget.

4

Onze vakmannen gaan zorgvuldig te werk om de totaaloplossing uit te werken.
Neem contact op

Onze recente anti-graffiti realisaties

Binnenkort verschijnen hier onze meest recente realisaties.