Betonvloeren voor indsutrie

BRS Industrie is gespecialiseerd in betonvloeren voor de industrie. Wij bieden een beschermende en duurzame totaaloplossing voor de specifieke behoeften van uw onderneming.

Expertise, klantgerichtheid en innovatie vormen de fundamenten van ons bedrijf.
Multifunctionele bedrijfsvloer
Vochtwerend
Onderhoudsvriendelijk
OFFERTE FORMULIER

Vraag een gratis offerte

Bedankt voor uw offerte aanvraag. We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis!

Waarom betonvloeren in de industrie?

BRS Industrie bekijkt samen met u wat er voor uw project nodig is. Door onze jarenlange ervaring kunnen we uw bedrijfsvloer van begin tot eind faciliteren, voor elk project hebben we wel een oplossing, van grondwerk tot eindafwerking. 

Beton moet uiteraard gewapend worden met staal om er één geheel van te maken en het eindproduct van zijn stevigheid te voorzien. Naast de veelgebruikte enkele wapening en dubbele wapening, kan er ook gekozen worden voor specialistische wapening, zoals staalvezel wapening. Zo kan uw industriële betonvloer zelfs de aller zwaarste lasten zonder problemen doorstaan.

Ja, dat wil ik

Betonvloer bekisten en impregneren

Het timmerwerk dat voorafgaat aan het storten van uw betonvloer behoort ook tot de mogelijkheden van BRS Industrie. Uw project wordt voorzien van een funderingskist en of bekisting met open einden en uiteraard wordt deze na het afwerken van de bedrijfsvloer weer netjes voor u verwijderd wanneer het nodig is.

Om uw vloer te versterken en beschermen, kan BRS Industrie  uw betonvloer impregneren. Na enkele maanden is uw vloer slijtvaster en zal ze vele malen beter opgewassen zijn tegen de werking van vloeistoffen. Door de vochtwerende werking van de impregneer is uw betonvloer ook stukken eenvoudiger schoon te houden. Tevens zorgt de impregneer ervoor dat de kleur van uw vloer beter uitkomt en dat deze een mooie matglans vertoont.

Ja, dat wil ik

Hoe gaan we te werk?

1

Na een eerste contact komen we graag alle mogelijkheden voor uw project bespreken.

2

Meten is weten. We laten niets aan het toeval over en baseren ons op een grondige opmeting.

3

Zo bieden we een optimale oplossing rekening houdend met uw budget.

4

Onze vakmannen gaan zorgvuldig te werk om de totaaloplossing uit te werken.
Neem contact op

Onze recente betonvloer projecten