Gevelisolatie en sierpleister

Group BRS is gespecialiseerd in de isolatie van uw gevel. Wij bieden een beschermende en duurzame totaaloplossing voor de specifieke behoeften van onze klanten.

Vocht- en water afstotend
Dampdoorlatend
Verfraait de gevel
OFFERTE FORMULIER

Vraag een gratis offerte

Bedankt voor uw offerte aanvraag. We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis!

Waarom gevelisolatie met sierpleister?

Gevelbepleistering of crepi wordt omwille van zijn veelzijdigheid zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast. In enkele weken tijd verandert je woning volledig van uitzicht. Gevelbepleistering verfraait niet alleen de gevel, maar vormt bovendien een uiterst duurzame oplossing.

Group BRS werkt uitsluitend met systemen voorzien van nano-kwarts-matrix technologie. Deze technologie biedt voor gevelonderhoud een duurzame oplossing. Gevels blijven langer schoon door de combinatie van nanotechnologie en fotokatalyse. Deze producten hebben bijgevolg een actief reinigend effect. 

Ja, dat wil ik

Gevelisolatie kenmerk

Het enorme voordeel van een thermisch gevelisolatiesysteem is dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn. Group BRS biedt meerdere opties om een thermisch gevelisolatiesysteem optimaal tot zijn recht te laten komen.

Soms is het budget doorslaggevend, in andere gevallen moet een systeem vooral kunnen weerstaan aan bepaalde omgevingsomstandigheden. Ook wanneer donkere kleuren gevraagd worden, zijn er nu technisch verantwoorde systemen.

Ja, dat wil ik

Hoe gaan we te werk?

1

Na een eerste contact komen we graag alle mogelijkheden voor uw project bespreken.

2

Meten is weten. We laten niets aan het toeval over en baseren ons op een grondige opmeting.

3

Zo bieden we een optimale oplossing rekening houdend met uw budget.

4

Onze vakmannen gaan zorgvuldig te werk om de totaaloplossing uit te werken.
Neem contact op

Onze recente gevelisolatie projecten